Hos Nina Lie får du personlig service og tett oppfølgning på veien mot drømmekjolen, enten du er brud eller bryllupsgjest. Ta utgangspunkt i en av mine eksisterende kreasjoner eller kom med egne tanker og ideer. Sammen finner vi frem til fasong, materialer og detaljer som passer deg og dine behov.

Vi du gifte deg i mormors gamle kjole, men trenger hjelp til å modernisere og tilpasse den? Har du gjort et bruktkupp og funnet en kjole, som dessverre er to nummer for stor? Ønsker du at forlovere eller brudepiker skal ha matchende antrekk?

Ta gjerne kontakt for en gratis og helt uforpliktende konsultasjon. 

“Da jeg skulle jeg gifte meg hadde jeg et bilde av min drømmekjole. Etter utallige prøvinger hadde jeg ikke helt funnet den rette. Jeg tegnet et utkast og kontaktet Nina. Vi hadde hele veien et bra samarbeid og god dialog om alt fra stoff og utforming, til små blondedetaljer. Resultatet ble min drømmekjole. I tillegg til å levere en utrolig vakker kjole, skapte Nina et svært solid produkt. Kjolen bærer preg av godt håndverk med høyt fokus på vakre detaljer. I denne kjolen kunne jeg sitte, stå, danse, spise og le – og jeg følte meg like vakker og komfortabel hele dagen. Det ble en drømmedag i min drømmekjole.”

Mari, 2018

“Vi skulle ha bridesmaides, men ingen av de sukkersøte bridesmaides-kjolene falt i smak hos noen av oss. Etterhvert ble ideen om laidback tyllskjørt i dus grønn skapt. Vi var utallige steder, men å finne skjørtene i rett farge og materiale ble en stor utfordring. Heldigvis kjente en i bryllupsfølget til Nina, og inspirasjonsbilder og forklaring ble sendt hennes vei. Snart satt brud og forlovere og valgte ut rett farge etter stoffprøvene Nina hadde funnet. Etter godt samarbeid og felles utforming kom resultatet i posten nydelig innpakket. Skjørtene var perfekte helt ned til små søte detaljer, og ikke minst var de behagelige å bære. Dermed bestilte jeg sløret mitt hos Nina også.”

Andrea, 2018

«Kjolen ble perfekt!»
Ingrid, 2015

«Jeg har aldri følt meg vakrere!»
Silje, 2012

Nina Lie

nina@ninalie.com

+47 930 60 467

Følg meg:

INSTAGRAM

FACEBOOK