HVEM ER NINA LIE?

 

Nina Lie er en designer og syerske, med en lidenskap for tidløst design og godt håndverk. Mitt design kjennetegnes av skandinavisk renhet, med et hint av nostalgi og romantikk. Som syerske har jeg fokus på kvalitet, og legger litt kjærlighet i hvert sting.

Hos Nina Lie får du personlig service og profesjonell oppfølging, uansett hva du måtte trenge hjelp med. Jeg tilbyr alt fra omsøm og reparasjon til kostymer og egendesignede brudekjoler. Jeg tilbyr gratis konsultasjon, og kommer gjerne på hjemmebesøk.

Kolleksjonen

I nettbutikken finner du en fast kolleksjon basert på konseptet “slow fashion” – kvalitetsplagg i tidløst design, som ikke er bundet til en spesiell sesong eller trend. Plaggene er enkle og elegante, og kan lett styles til ulike anledninger. Kolleksjonen er ikke (og vil aldri bli) masseprodusert. Hvert enkelt plagg er designet og laget av meg selv, og produseres først når ordren er lagt. På den måten kan plagget tilpasses deg og dine ønsker – ta kontakt på forhånd eller skriv en liten kommentar når du legger ordren dersom du ønsker å gjøre endringer. Alle plaggene i kolleksjonen er oppkalt etter sjukt bra damer.

Nina Lie

nina@ninalie.com

+47 930 60 467

Følg meg:

INSTAGRAM

FACEBOOK